Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Tijdens de renovatiewerken hebben ze bij Nanu Fashion beslist om infraroodverwarming te gaan toepassen om van de oude systemen af te stappen omwille van enkele voordelen

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Project in de kijker: Kledingzaak Nanu Fashion verwarmt nu zuinig en efficiënt dankzij infraroodpanelen.

Project in de kijker: Kledingzaak Nanu Fashion verwarmt nu zuinig en efficiënt dankzij infraroodpanelen.

Vandaag staan we hier in Londerzeel in een mooie kledingzaak genaamd Nanu Fashion waar we infraroodpanelen aan het plafond hebben gemonteerd om het mooi te integreren in het interieur van de zaak.  

Tijdens de renovatiewerken hebben ze bij Nanu Fashion beslist om infraroodverwarming te gaan toepassen om van de oude systemen af te stappen omwille van enkele voordelen.

De voornaamste voordelen die ze hier nu ervaren zijn, het feit dat er geen stof wordt verspreid door de verwarming. Wat toch wel een belangrijke meerwaarde is in een kledingzaak. Maar ook het feit dat de energiefactuur zeer goed onder controle te houden is en dat de design mogelijkheden van infraroodpanelen quasi onbeperkt zijn.

De infraroodpanelen zijn hier geplaatst aan het plafond en er werd rekening gehouden met de spreiding van de warmte van zo’n toestel. Zodanig dat we elke vierkante meter in de ruimte kunnen verwarmen. Maar er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden voor de positie van de panelen. In deze situatie zorgen de infraroodtoestellen ervoor dat ook de paskamers verwarmd worden. Mochten de paskamers wat verderaf gelegen zijn, hadden we daar uiteraard voor spiegelpanelen geopteerd. Deze hebben een meerwaarde aangezien we twee functionaliteiten combineren. Je hebt je spiegels en tegelijkertijd worden de paskamers aangenaam verwarmd en wordt er plaats bespaart.

Op een volledige werkdag kunnen wij de gehele winkel omschakelen naar infraroodverwarming. Vaak doen we dit dan ook op een sluitingsdag om minimale last voor onze klant te veroorzaken.

Hier is infraroodverwarming aan het plafond de ideale oplossing gebleken maar ook voor andere kledingzaken kunnen we aan kijken naar een oplossing op maat.

Wil jij je handelszaak ook energiezuinig en efficiënt kunnen verwarmen? Contacteer Infraroodexpert voor een vrijblijvend gesprek met onze experten.

Project in de kijker: Kledingzaak Nanu Fashion verwarmt nu zuinig en efficiënt dankzij infraroodpanelen.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2023 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid