Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Heerlijk ontspannen In de dagelijkse rush is het belangrijker dan ooit om regelmatig te ontspannen. De badkamer is daarom één van de belangrijkste kamers in ons huis. We beginnen en eindigen er onze dag

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Maak van je badkamer je eigen wellness

Maak van je badkamer je eigen wellness

Je badkamer omtoveren in je eigen wellness? Zorgen voor een ontspannende oase van rust? Maar dit liefst zonder al te grote kosten of helse verbouwingen? Dankzij infraroodverwarming is dit mogelijk. Ontdek welke toepassingen zorgen voor een wellness-ervaring in huis. 

Infraroodexpert Blog: Maak van je badkamer je eigen wellness

Heerlijk ontspannen

In de dagelijkse rush is het belangrijker dan ooit om regelmatig te ontspannen. De badkamer is daarom één van de belangrijkste kamers in ons huis. We beginnen en eindigen er onze dag. Met de juiste elementen kunnen we ons er naast het verfrissen en wassen ook ontspannen. Met infraroodverwarming breng je de wellness eenvoudig naar je badkamer. Zo maak je je dagelijks badkamermomentje nog relaxer.

Vitamine D opnemen tijdens het douchen

Een eerste populaire optie is een Sunshower. Met een Sunshower geniet je van de voordelen van de zon tijdens het douchen. Dat zonlicht belangrijk is voor je gezondheid hoeven we je niet te vertellen. Maar wist je dat de juiste dosis UVlicht je lichaam stimuleert om vitamine D aan te maken? Een Sunshower werkt dus niet alleen ontspannend, maar zorgt ook voor heel wat gezondheidsvoordelen. Je voelt je energieker, bloedsomloop wordt gestimuleerd … Met slechts één simpele aanpassing van je douche geniet je zonder beperkingen van een heerlijk wellnessgevoel.

Wellness spiegel

Zelfs een spiegel kan bijdragen tot een wellnesservaring. Dankzij infraroodspiegelpanelen zorg je voor een onzichtbare verwarming. Het lijkt namelijk een gewone badkamerspiegel maar dankzij de gerichte stralingswarmte van infrarood, voelt het alsof de zon vanuit je spiegel straalt. Deze warmte dringt bovendien diep door in je lichaam waardoor je spieren en gewrichten ontspannen, stijfheid en pijn verdwijnen en jij weer soepel kan bewegen.

Onzichtbare verwarming

Infraroodpanelen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: naast de Sunshower of spiegelpanelen zijn er ook handdoekpanelen of standaard panelen die in of tegen het plafond gemonteerd kunnen worden. Infraroodverwarming is energiezuinig en eenvoudig te installeren, zonder grote breekwerken. Een wellnessgevoel in je badkamer creëren hoeft dus niet moeilijk of super kostelijk te zijn. Bij elke paneel kan je zelf de intensiteit van de stralingswarmte bepalen. Zo kan jij tijdens elk badkamermoment eenvoudig ontstressen.

Wil jij ook graag de wellness naar je badkamer brengen? Contacteer Infraroodexpert voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Maak van je badkamer je eigen wellness
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2023 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid