Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Desmet Engineering is een familiebedrijf, we zijn met onze familie al een zestal generaties actief in de industriële sector. Ons bedrijf bestaat uit twee units

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Klant aan het woord: "Goedkoper verwarmen zonder breekwerken dankzij combinatie met zonnepanelen."

Klant aan het woord: "Goedkoper verwarmen zonder breekwerken dankzij combinatie met zonnepanelen."

Olivier Desmet, CEO van Desmet Engineering vertelt ons over de belangrijkste voordelen die hij ervaart sinds de accumulatoren in het bedrijf werden vervangen door infraroodpanelen van Infraroodexpert. 

Desmet Engineering is een familiebedrijf, we zijn met onze familie al een zestal generaties actief in de industriële sector. Ons bedrijf bestaat uit twee units. Enerzijds hebben we ‘Machines & Engineering’, hier realiseren we automatiseringsprojecten op maat. Anderzijds hebben we ook ons ‘excellence center’ waar we verdeler zijn van industriële producten en waarbij we ook enkele diensten aanbieden zoals energie-efficiëntie rond perslucht.

Wij maakten kennis met Infraroodexpert toen we voor onze privé een oplossing zochten voor de vervanging van onze accumulatoren. Enkele jaren later waren onze burelen aan verbouwing toe en met de succeservaring die we hadden in onze privé was de keuze voor Infraroodexpert opnieuw snel gemaakt.

Wij hebben ook zonnepanelen en dit is de ideale combinatie met infraroodpanelen omdat we zo de opgewekte energie meteen kunnen gebruiken op het moment dat we de warmte nodig hebben. We zien wel duidelijk dat de omschakeling van accumulatie naar infraroodverwarming een lagere energiefactuur teweeg heeft gebracht.

Infraroodpanelen brengen wel wat voordelen met zich mee. Ze maken geen geluid, ze zijn erg plaatsbesparend en ze zijn ook energie-efficiënt. En zeker in tijden van energiecrisis brengt het wel bepaalde besparingen met zich mee.

Ik zou Infraroodexpert zeker aanbevelen aan andere bedrijven die bijvoorbeeld ook de switch willen maken van accumulatoren naar een andere oplossing. Als je geen zware infrastructuurwerken wil doen zoals vloeren uitbreken is Infraroodexpert de perfecte partner.

Wil jij ook goedkoper kunnen verwarmen zonder inrgijpende breekwerken? Contacteer Infraroodexpert voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf (of woning).

Klant aan het woord: "Goedkoper verwarmen zonder breekwerken dankzij combinatie met zonnepanelen."
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2023 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid