Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodexpert breidt uit Infraroodexpert, pionier in infraroodverwarming sinds 2010, opent op woensdag 15 maart een tweede winkel in Aalter

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Infraroodexpert opent nieuwe belevingswinkel door stijgende vraag naar infraroodverwarming

Infraroodexpert opent nieuwe belevingswinkel door stijgende vraag naar infraroodverwarming

Door de stijgende energieprijzen kijken heel wat Vlamingen kritisch naar hun huidige manier van verwarmen en gaan ze op zoek naar goedkopere alternatieven. Zo merkt Infraroodexpert een grote toename in de vraag naar infraroodverwarming. Dit was dan ook de aanleiding voor het openen van een tweede winkel in Oost-Vlaanderen.

Infraroodexpert Blog: Infraroodexpert opent nieuwe belevingswinkel door stijgende vraag naar infraroodverwarming

Infraroodexpert breidt uit

Infraroodexpert, pionier in infraroodverwarming sinds 2010, opent op woensdag 15 maart een tweede winkel in Aalter. “Momenteel ontvangen we ook veel aanvragen uit Oost- en West Vlaanderen maar merken we dat onze showroom in Willebroek vaak iets te ver is. Daarom besloten we om een tweede winkel te openen zodat geïnteresseerden uit Oost- en West-Vlaanderen onze producten ook in het echt kunnen ontdekken” aldus zaakvoerder Shahab Nisary.

De showroom in Aalter zal enkel op afspraak te bezoeken zijn. Zo kunnen bezoekers in alle rust en met de nodige persoonlijke service de verschillende mogelijkheden ontdekken. De showroom geeft geïnteresseerden de kans om de gerichte stralingswarmte van infraroodpanelen zelf te ervaren.

Infraroodverwarming, dé verwarmingstrend van het moment?

Infraroodverwarming is niets nieuw maar door de energiecrisis merken ze bij Infraroodexpert een stevige opmars in de vraag naar infraroodpanelen. Dit energiezuinige en duurzame alternatief kan zowel als hoofdverwarming ingezet worden als als bijverwarming in frissere ruimtes zoals bijvoorbeeld de badkamer, de veranda, de zolder, de bureau ...

Het belangrijkste verschil met klassieke verwarmingssystemen is de werking. Zo verwarmen infraroodpanelen rechtstreeks objecten en mensen in plaats van de lucht in een ruimte. Deze stralingswarmte is dus perfect te vergelijken met de werking van de zon. Zo kan je ruimtes sneller en efficiënter verwarmen waardoor heel wat energiekosten uitgespaard worden.

Feestelijke opening

De tweede winkel is vanaf woensdag 15 maart geopend zijn voor afspraken. Natuurlijk mag ook een feestelijke opening niet ontbreken. Deze vindt plaats op zondag 19 maart. Op deze dag is iedereen welkom om de nieuwe belevingswinkel te komen ontdekken en om kennis te maken met Infraroodexpert en de verschillende infraroodpanelen. Dit alles met een lekker hapje en een drankje.

Benieuwd of Infraroodverwarming iets voor jou is? Contacteer Infraroodexpert om een afspraak te maken. Zo kan jij in alle rust onze verschillende infraroodpanelen komen ontdekken en ervaren. Onze experten geven je graag het nodige advies.

Infraroodexpert opent nieuwe belevingswinkel door stijgende vraag naar infraroodverwarming
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2023 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring