Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Kies een verwarming die weinig kostbare plaats inneemt Infraroodpanelen zijn ontzettend

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Een betaalbare badkamerrenovatie zonder frustraties, kan dat?

Een betaalbare badkamerrenovatie zonder frustraties, kan dat?

Blijf jij de renovatie van je badkamer steeds uitstellen wegens de hoge kosten, het breekwerk en geluids- of stofoverlast? Wil je bij het plaatsen van een verwarmingselement zo weinig mogelijk kostbare ruimte verliezen? Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke badkamerverwarming? Bij een nieuwe badkamer denken de meeste mensen aan een nieuw badkamermeubel, nieuwe kranen,.. maar ze vergeten vaak het belangrijkste. Wij geven je enkele tips om het comfort van je nieuwe badkamer te maximaliseren.

Infraroodexpert Blog: Een betaalbare badkamerrenovatie zonder frustraties, kan dat?

Kies een verwarming die weinig kostbare plaats inneemt

Infraroodpanelen zijn ontzettend functioneel én plaatsbesparend. Enkele belangrijke eigenschappen als je het ons vraagt. Want geef toe, de ruimte die ter beschikking is, gebruik je liever ten volle voor een ruime inloopdouche, een prachtig ligbad of een dubbele wasbak. Infraroodverwarming is dus de ideale oplossing aangezien de compacte dunne panelen eenvoudig aan de muur of aan het plafond gemonteerd kunnen worden. Bovendien zijn ze ook perfect integreerbaar in je badkamerspiegel, je verlichting of je handdoekrek. Zo vallen ze nóg minder op en gaat er geen ruimte verloren.

Probeer helse breekwerken te voorkomen

Aangezien de panelen geen watertoevoer of -afvoer nodig hebben, zijn er geen grote ingrijpende kap- en of breekwerken nodig. De panelen worden aan de muur bevestigd met enkele vijzen en vervolgens wordt de stekker in het stopcontact gestoken. Zo simpel kan het zijn!

Dankzij infraroodpanelen heb je dus geen last van verbouwingsfrustraties. Geen langdradige werkzaamheden die veel stof en lawaai met zich meebrengen. Onze experts zorgen ervoor dat de installatie van jouw panelen slechts enkele uren in beslag neemt.

Kies een nieuwe badkamer én wees lief voor je portemonnee

Als we de aankoopkost van infraroodpanelen gaan vergelijken met bijvoorbeeld een warmtepomp spreken we over een zeer ander prijskaartje. Infraroodpanelen zijn relatief goedkoop in aankoop. Dankzij de snelle en gerichte warmte hoeft u er ook geen grote aantallen van te installeren. Bovendien bespaart u dankzij de vlotte installatie ook een heleboel installatiekosten uit.

Let op met vocht en vermijd schimmels en andere problemen

Mocht je toch nog niet helemaal overtuigd zijn van infraroodverwarming, zetten we graag een extra voordeel in de verf. Infraroodverwarming is dé ultieme badkamerverwarming omdat het vocht bestrijdt. Aangezien objecten, muren en personen rechtstreeks worden opgewarmd is er geen mogelijkheid voor condensvorming op spiegels en muren waardoor je dus geen last meer hebt van vocht in je badkamer.

Verdient jouw badkamer(verwarming) ook een make-over? Contacteer Infraroodexpert voor meer informatie.

Een betaalbare badkamerrenovatie zonder frustraties, kan dat?
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2023 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid