Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Subtiel verwarmen Bij de inrichting van een woning is de verwarming vaak een esthetisch struikelblok

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

5 tips voor een onzichtbare verwarming in huis

5 tips voor een onzichtbare verwarming in huis

Heb jij nog verouderde verwarmingselementen in huis en wil je deze graag vervangen door een moderner alternatief? Heb je net gerenoveerd en ben je op zoek naar een verwarming die aansluit bij je nieuwe interieur? Of ben je simpelweg op zoek naar een subtiele en plaatsbesparende verwarming? 

Infraroodexpert Blog: 5 tips voor een onzichtbare verwarming in huis

Subtiel verwarmen

Bij de inrichting van een woning is de verwarming vaak een esthetisch struikelblok. Hoe zorg je voor optimaal verwarmcomfort in huis zonder afbreuk te doen aan de stijlvolle inrichting? Infraroodpanelen bieden hier de perfecte oplossing dankzij hun strakke en compacte design.

Infraroodverwarming is subtiel weg te werken in het interieur. Standaard infraroodpanelen zijn beschikbaar in alle mogelijke RAL-kleuren waardoor ze volledig blenden in eender welk interieur. Bovendien worden infraroodpanelen tegen de muur of in het plafond gemonteerd. Zo zijn ze naast strak ook plaatsbesparend.

Efficiënt verwarmen

Wist je dat je met infraroodverwarming eenvoudig twee verschillende functionaliteiten kan combineren? Dankzij infrarood-ledpanelen combineren we verwarming met energiezuinige ledverlichting. Zo kan je kiezen voor infraroodpanelen met een ledrand rondom het paneel. Of voor infraroodpanelen met indirecte ledverlichting aan de achterzijde, ideaal als leuke sfeerverlichting. Deze combinatie maakt infrarood-ledpanelen een uiterst efficiënte verwarmingsoptie.

Stijlvol verwarmen

Je verwarming hoeft geen doorn in het oog te zijn. Integendeel zelfs. Stone-art-infraroodpanelen zijn eerder kunstobjecten dan verwarmingselementen. Deze stijlvolle infraroodverwarming in natuursteen-look zorgt voor een heerlijke warmte en straalt tegelijkertijd luxe uit. De ideale keuze als het allemaal wat meer mag zijn en je graag karakter aan je interieur toevoegt.

Praktisch verwarmen

Ook krijtbord-infraroodpanelen zijn een populaire keuze, vooral in de keuken. Zo is een krijtbord erg handig om boodschappenlijstjes, reminders of notities op te schrijven voor je huisgenoten of jezelf. Zo kan het een centrale plek zijn voor je dagelijkse routine. En dit terwijl je keuken ondertussen aangenaam verwarmd wordt op een bovendien volledig onzichtbare manier.

Decoreren en verwarmen

Infraroodpanelen kunnen ook juist een meerwaarde bieden voor je interieur. Zo zijn sommige infraroodpanelen ware eye-catchers. Bijvoorbeeld met fotopanelen. Infraroodexpert biedt een uitgebreide keuze aan fotoprints en patronen die bedrukt kunnen worden op onze infraroodpanelen. Maar ook personaliseren is hier perfect mogelijk. Ga dus maar op zoek naar je favoriete familie- of reisfoto.

Infraroodexpert helpt je je verwarmingselementen te vermommen met een praktische of esthetische oplossing. Contacteer onze experten voor advies op maat van jouw woming.

5 tips voor een onzichtbare verwarming in huis
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2023 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid