Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Een verwarmingstoestel hoeft geen doorn in het oog te zijn. We hebben tal van mogelijkheden om efficiënt te verwarmen op een stijlvolle en onopvallende manier.

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

5 Slimme manieren om infraroodverwarming weg te werken

5 Slimme manieren om infraroodverwarming weg te werken

Oké, we geven het toe. Verwarming is niet meteen het meest aantrekkelijke object in je ruimte. Als verwarmingsspecialist hebben we vaak genoeg moeten kampen met het probleem. Is het niet jammer dat verwarming moet gezien worden als een noodzakelijk kwaad in je interieur? Wat als je verwarming niet alleen zou passen in je interieur, maar zelfs een meerwaarde was?

Bij Infraroodexpert denken we daarom een stap verder. We zijn steeds bezig met de nieuwste designtrends en verzamelen die in ons gamma. We pikken er een aantal uit om je te inspireren.

Infraroodexpert Blog: 5 Slimme manieren om infraroodverwarming weg te werken

Kameleonpanelen?

Het eerste waar je aan denkt is het verbergen van je verwarming. Als ze dan toch niet aantrekkelijk is, waarom zorg je er dan niet voor dat ze niet te zien zijn? Allemaal goed en wel, maar probeer dat maar eens met een klassieke gasverwarming. De bombastische materialen die nodig zijn om gas te doen circuleren stop je niet zomaar weg in hoeken en gaten.

In eerste instantie zijn infraroodpanelen al veel minder bombastisch, maar ze kunnen ook in elke beschikbare RAL-kleur worden geleverd. Je zal niet doorhebben dat er een verwarming tegen je muur hangt. Al zal de warme gloed je misschien wel iets doen vermoeden.

Verwarming in natuursteen?

We willen natuurlijk verder gaan dan verwarmingen weg camoufleren. Daarom leveren we ook Stone Art-panelen. Deze panelen geven je de mogelijkheid om prachtige natuursteen in je woning te verwerken. De uitstraling van deze panelen past binnen elk interieur. Een grijze natuursteen voor een rustieke woonkamer? Geen probleem! Een wit marmeren paneel voor een art-Deco badkamer? Komt eraan! Dat noemen we nog eens een warm interieur.

Misschien iets functioneel?

Multi-purpose is de trend van de toekomst. Met infraroodexpert zien we geen enkele reden dat een verwarming geen meerdere functies in het huishouden kan bedienen. Daarom introduceerden we krijtbord infraroodpanelen in ons gamma. In de keuken voor boodschappenlijstjes, geplande etentjes of een leuke boodschap? Topidee! Of misschien kan het in een kinderkamer hangen? Zo kunnen ze urenlang krijttekeningen maken. Je zou bijna vergeten dat het eigenlijk een verwarming is.

Kijk eens naar boven?

Infraroodverwarming werkt helemaal niet zoals de klassieke verwarmingsoplossingen. Ze verwarmen voorwerpen en personen in de ruimte door middel van gezonde straling in plaats van nodeloos veel energie te pompen in het verwarmen van de hele ruimte. Er is dus geen verlies aan warme lucht die stijgt. Je kan de verwarming dus ook aan het plafond monteren. Niemand zal merken dat je stijlvolle plafond ook stiekem een verwarming is.

Warme vakantiebeelden

Maar waarom zou je moeite doen om je verwarming op die manier weg te werken? Je kan ze evengoed omtoveren tot een echt kunstwerk! Laat je infraroodpanelen bedrukken met eigen foto’s of kies uit een van de vele prachtige beelden uit onze databank. De bewonderaars zullen helemaal warm worden van de foto’s van je herinneringen!

Ontdek hoe infraroodpanelen je interieur kunnen doen stralen!

Vraag een gratis thuisanalyse aan.
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2023 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid