Blog van infraroodexpert

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Infraroodverwarming bestaat al een tijd, maar vele mensen twijfelen nog steeds aan deze manier om een ruimte of een woning te verwarmen. Toch is dat onterecht! Sinds het ontstaan hebben er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen plaatsgevonden, zodat elke nieuwe generatie verwarmingstoestellen steeds beter wordt. Het is zeker de moeite om even stil te staan bij de vele voordelen.

Batibouw 2019

Kom ons bezoeken op Batibouw!

We hebben 50 inkomkaarten voor BATIBOUW 2019 te verdelen!

Uw zolderkamer energiezuinig verwarmen met infraroodverwarming

Uw dak isoleren? Ontdek hoe u uw zolderkamer energiezuinig en efficiënt verwarmt.

De warmte in uw woning ontsnapt via ramen, vloeren, deuren en vooral via het dak. Het spreekt dus voor zich dat u uw dak wil isoleren. Hiermee bespaart u een pak geld en verlaagt u uw CO2-uitstoot. Een win-win voor het milieu en uw portemonnee! 

Wist u dat u nog een stapje verder kunt gaan? U kan uw zolder omtoveren tot een warme, energiezuinige ruimte.

Uw zolderkamer energiezuinig verwarmen met infraroodverwarming

Een warme werkplaats in de winter

Vergelijk verwarming met infrarood, petroleum en gas

Ben je vaak aan de slag in je werkhuis, magazijn of atelier? En is dat moeilijk te isoleren, bijvoorbeeld omdat er veel ventilatie nodig is of omdat er regelmatig mensen binnen en buiten moeten? Dan kan het er waarschijnlijk wel flink koud zijn op winterse dagen. 

Een betere verwarming van je technische werkruimte maakt de werkuren aangenamer en zelfs rendabeler. Wij vergelijken drie mogelijke toestellen die je werkplaats kunnen verwarmen.

Je werkatelier, werkplaats of werkplek verwarmen met infraroodverwarming van infraroodexpert

Hoog plafond, dus hoge verwarmingskosten?

Infraroodverwarming als betaalbare eyecatcher in je interieur

Warme lucht stijgt. Dus we hebben allemaal geleerd om niet te enthousiast te zijn over een kamer met een hoog plafond, hoe mooi die ook is. Want: hoe kan je die ruimte verwarmen? Je vermoedt dat het lang duurt vooraleer je het warm hebt in zo’n kamer - al isoleer je heel goed - en dat die verwarming je bovendien handenvol geld zal kosten.

Hoge plafonds verwarmen

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van infraroodexpert