Blog van infraroodexpert

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Infraroodverwarming bestaat al een tijd, maar vele mensen twijfelen nog steeds aan deze manier om een ruimte of een woning te verwarmen. Toch is dat onterecht! Sinds het ontstaan hebben er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen plaatsgevonden, zodat elke nieuwe generatie verwarmingstoestellen steeds beter wordt. Het is zeker de moeite om even stil te staan bij de vele voordelen.

Overproductie zonnepanelen? Trakteer jezelf op infraroodverwarming

Heb je zonnepanelen? Dan klinkt dit scenario wellicht bekend in de oren: je zit op het einde van het jaar met een overproductie en bakt dan maar cakes en wafels voor de hele buurt om het overschot op te souperen. Want op het einde van uw tariefperiode staat de teller onverbiddelijk weer op 0.

Pak je energieverbruik veel slimmer aan, en trakteer jezelf nú op decoratieve terrasverwarming, instant warmte voor bureau of badkamer of ga voor wellness voor je douche. Dat kan met infrarood: de makkelijke, mooie en muisstille verwarming die je eenvoudig kan installeren.

zonnepanelen infrarood

 

Badkamer renoveren? Infraroodpanelen installeren!

Vakantietijd = klusjestijd. Het ideale moment om met die lang geplande renovatie van je badkamer te beginnen. Nieuwe vloer- of muurtegels, nieuwe kranen en wasbakken, een douche in plaats van een bad … Maar heb je al aan infraroodpanelen gedacht? Omdat ze bijna geen plaats innemen, zijn ze ideaal als hoofd- of bijverwarming.

badkamer spiegelverwarming

 

Zonnen terwijl je doucht

Snak je ook zo naar je deugddoende zomervakantie? Je ziet het zo voor je: je ligt op het strand of aan het zwembad languit te genieten van de zon. Je profiteert in je tuin en op je terras van elke zonnestraal die je maar kunt meepikken. Maar heb je je huid al voorbereid op de zon? Vergeet de zonnebank. Met de infraroodverwarming van Sunshower in je douche doe je dat veilig en gezond.

sunshower

 

Hoe je met infraroodpanelen je veranda gezellig warm maakt?

Het is lente. Je tuin komt helemaal tot leven: planten en bomen staan in knop, de eerste bloemen bloeien volop, de vogels fluiten, … In je veranda zit je op de eerste rij om van al die pracht te genieten. Toch is het vaak nog te fris om je knus in je veranda te installeren. Zeker ’s avonds. Dat los je op met infraroodpanelen op maat van je veranda.

Verandaverwarming

 

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van infraroodexpert