Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodexpert blog, tricks 'n tips, nieuwigheden en algemene updates! Vragen? Contacteer uw expert in infraroodverwarming

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Blog van infraroodexpert

Blog

Blog van infraroodexpert: Blog

Live de warmte van infraroodverwarming voelen bij ons in de showroom of op een volgende bouwbeurs?

Op zoek naar optimaal (verwarm)comfort in je huis? Ben jij reeds op de hoogte van de talloze voordelen van infraroodverwarming? Kom jij graag de look&feel van infraroodpanelen in het echt ervaren? Infraroodexpert staat in 2022 weer op verschillende bouwbeurzen, zo kan jij live kennis komen maken met onze producten.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

In stijl komaf maken met kille ruimtes in je woning? Inoovi panelen zorgen voor snelle of zachte warmte

Uit je douche stappen en meteen omhelsd worden door een knus, warm deken? Zo voelt infraroodverwarming van Inoovi. Op druilerige dagen genieten van een gezellig warme en comfortabele woonkamer? Dat kan met Inoovi infraroodpanelen. Voor elke locatie én gelegenheid is er een Inoovi verwarmingspaneel. Wat maakt deze panelen dan zo speciaal? Dat leggen we je graag uit!

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

De beste keuze voor jouw renovatieproject: Vloerverwarming of Infraroodverwarming?

Heb je renovatieplannen en ben je op zoek naar een geschikte verwarming? Dan wil je uiteraard een systeem dat comfort combineert met zuinigheid. Én natuurlijk mooi te verwerken is in jouw interieur. Grote convectieradiatoren vallen om die reden al snel af. Maar hoe zit het met de vergelijking tussen vloerverwarming en elektrische verwarming? Wat zijn de verschillen tussen beide systemen en vooral, wat is de beste optie voor jouw woning? Wij overlopen de voor- en nadelen van vloerverwarming vs infraroodpanelen.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Geen energiefactuur meer? Word je eigen energieleverancier met infraroodverwarming.

De energieprijzen zijn aan een forse stijging bezig. Weeral. Als consument kan je niet anders dan betalen en hopen dat het om een tijdelijke piek gaat, toch? Nee, er is een andere optie. Door in te zetten op een gesloten elektriciteitsnet waarin je jouw elektrische verwarming aandrijft met zelf opgewekte energie. Zonnepanelen en infraroodverwarming vormen daarbij de ideale match. Zo ben je niet langer afhankelijk van de prijsschommelingen op de energiemarkt.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Spectaculaire prijsstijging in gas & stookolie, elektrische centrale verwarming een slim alternatief?

Wacht jij nu al met een bang hart op je volgende aardgasfactuur, terwijl de winter nog niet eens begonnen is? Ben jij op zoek naar een zuinig alternatief? Of ben jij volop aan het (ver)bouwen en twijfel je nog over het type verwarming? Elektrische verwarmingssystemen zijn populairder dan ooit. Wij zetten enkele voordelen voor jou op een rijtje.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

5 vooroordelen ontkracht

De nadelen van verwarmen met infrarood? Als je alle “experts” op internet moet geloven, dan zijn dat er nogal wat. Zo zou infraroodverwarming schadelijk voor de gezondheid en heel gevaarlijk voor onze huid zijn. Ook gaat er de ronde dat je net meer energie zou verspillen met het snelle verwarmen. Maar onze klanten weten ondertussen wel beter. Infraroodverwarming is een zeer comfortabele manier van verwarmen en is juist veel gezonder dan veel traditionele vormen van verwarmen. Wij ontkrachten 5 hardnekkige vooroordelen en geven je alle feiten op een rijtje. 

Lees verder

Blog van infraroodexpert
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2022 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid