Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodexpert blog, tricks 'n tips, nieuwigheden en algemene updates! Vragen? Contacteer uw expert in infraroodverwarming

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Blog van infraroodexpert

Blog

Blog van infraroodexpert: Blog

De verborgen voordelen van infraroodverwarming in je badkamer

Als er één ruimte in je huis is waar je je helemaal op je gemak wilt voelen, dan is het wel je badkamer. Infrarood zorgt ervoor dat deze ruimte steeds knus en uitnodigend is, maar doet dit vooral door subtiel bij te dragen aan de behaaglijkheid van je badkamer. Veel kleine ongemakken worden op onzichtbare wijze verholpen.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Bescherm je klanten en werknemers met infrarood

Veelvuldig je handen wassen en zo vaak mogelijk objecten steriliseren was de voorbije maanden het credo tijdens de coronacrisis. Maar ook nu de heropstart van bedrijven en sectoren stilaan in zicht komt, blijven dit belangrijke zaken om rekening mee te houden. Weet jij al hoe je je personeel en klanten gaat beschermen in het post-lockdown tijdperk? Infrarood biedt een uitkomst voor heel praktische problemen bij de herlancering van je zaak.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Kies voor gezonde verwarming met infrarood.

Je zit net als heel wat mensen waarschijnlijk thuis momenteel. Best vervelend, maar weinig aan te doen. Jouw gezondheid en die van anderen gaat nu eenmaal voor. Maar het is niet omdat je thuis zit dat je daarom noodzakelijk bij de pakken moet blijven zitten. Je kan ook actief stappen ondernemen om de goede gezondheid van jou en je naasten te bevorderen. Zo biedt infraroodverwarming heel wat voordelen die de kans op ziekte verkleinen. Wij lijsten ze op!

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Infraroodexpert op Batibouw 2020

Ontdek hieronder de vlog die we maakten over Batibouw 2020. Hierin zetten we 3 merken infraroodverwarming in de kijker die wat extra aandacht verdienen!

Wil je meer weten over hoe infraroodverwarming werkt en welke invloed het kan hebben op je gezondheid? Aarzel niet om ons te contacteren!

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Stralen voor de spiegel met infrarood

Heb je dit al eens voorgehad? Je stapt uit de douche, zoekt de spiegel op maar deze is volledig aangedampt. Vervolgens probeer je de condens weg te wrijven, zet je een deur open maar voor je het weet sta je te rillen voor een spiegel vol met vegen. Als jij telkens weer wilt stralen voor de spiegel na een bad of douche is er een oplossing. Infrarood.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Infraroodverwarming zorgt mee voor een warm onthaal

Het onthaal, dat is de plek waar je warm wordt verwelkomd en je terecht kan met je vragen. Maar wat met de onthaalmedewerkers zelf? Zitten zij er wel warm en comfortabel bij? Infraroodexpert bezorgde de afgelopen jaren menig receptionist(e) een knusse werkplek met een efficiënte maar subtiele set-up van infraroodpanelen.

Lees verder

Blog van infraroodexpert
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Instagram afbeelding 1 Infraroodexpert

gepost op 10.05.20

Instagram afbeelding 2 Infraroodexpert

gepost op 23.04.20

Instagram afbeelding 3 Infraroodexpert

gepost op 29.03.20

Instagram afbeelding 4 Infraroodexpert

gepost op 19.03.20

Instagram afbeelding 5 Infraroodexpert

gepost op 19.03.20

Instagram afbeelding 6 Infraroodexpert

gepost op 07.03.20

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2020 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid