Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodexpert blog, tricks 'n tips, nieuwigheden en algemene updates! Vragen? Contacteer uw expert in infraroodverwarming

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Blog van infraroodexpert

Blog

Blog van infraroodexpert: Blog

Inspiratie nodig voor je badkamerrenovatie? Ontdek infraroodverwarming op de BIS-beurs!

De herfst geldt als hét moment om te beginnen aan de renovatieplannen voor je badkamer. Heb jij al concrete ideeën of zit je nog in de ontdekkingsfase? Als het op je verwarming aankomt, ga je beter niet over één nacht ijs. Je wilt zeker zijn dat de badkamerverwarming die je kiest 100% past bij jouw stijl én budget. Niets beter dan ze live te bekijken en testen. En dat treft. Want Infraroodexpert stelt z’n infraroodpanelen van 2 tot 10 oktober tentoon op de BIS-beurs in Flanders Expo Gent. Wil je nu alvast beginnen met je marktonderzoek, dan geven we je hier 3 steengoede argumenten om te kiezen voor infraroodverwarming in je badkamer. Vervolgens mag jij alles in Gent zelf komen beoordelen.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Tijd voor een renovatie? Ga voor een zuinige verwarming die makkelijk in je nieuwe inrichting past

Een renovatie of verbouwing is dé kans om je interieur volledig om te gooien, te kiezen voor een nieuwe stijl en duurzame aanpassingen te maken die je energieverbruik ten goede komen. Bij renovatiewerken moeten er heel wat keuzes gemaakt worden. Je verwarming is daarbij een van de belangrijkste. Zowel naar de inrichting van je interieur toe, als naar de toekomst van je energieverbruik. Laten we daarom even de voordelen van infraroodverwarming overlopen. Wie weet sluiten infraroodpanelen wel perfect aan bij jouw renovatieplannen.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Ontdek hoe infraroodverwarming je helpt om meer energie te krijgen, te ontstressen en sneller te herstellen [Lees ons interview met health coach Laura]

Wist je dat infraroodverwarming niet enkel een zuinige en praktische verwarming is, maar ook talloze voordelen heeft voor je gezondheid? Laura, personal coach bij Coach Me To Health, legt uit hoe infraroodpanelen je kunnen helpen om te ontstressen, sneller te herstellen na een sportinspanning en spierpijn te verminderen.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Haal meer uit je infrarood terrasverwarming! [Verleng je camping avonden met mobiele infraroodverwarming]

Ga jij binnenkort kamperen? Dan weet je dat er niets ontspannender is dan ‘s avonds bij je tent zitten om nog wat na te praten met vrienden, een potje te kaarten of een gezelschapsspel te spelen. En als het wat frisjes begint te worden? Dan haal je je mobiele infrarood verwarmer boven! Terrasverwarmers kunnen namelijk perfect gebruikt worden als campingvuurtje. Met infraroodverwarming geniet je overal van de warmte van de zon, ook wanneer deze al lang onder is gegaan.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Infraroodexpert sprak met het Joe-Netwerk op Joe FM

“Wat zijn juist de mogelijkheden van infraroodverwarming?” Wij belden met Carl van het Joe-Netwerk op Joe FM over de voordelen van infraroodpanelen in je woning of op kantoor. Veel mensen kennen infraroodverwarming enkel van de terrasverwarmers voor in je tuin of op horeca terrassen en natuurlijk infrarood sauna’s. Maar infraroodverwarming gaat veel verder. Beluister hieronder het volledige gesprek!

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

De voordelen van infrarood als badkamer verwarming ontdekken? Deze klanten gingen je voor [VLOG]

Robin en Erik kozen het afgelopen jaar voor elektrische verwarming in hun badkamer. Bij Erik maakte dit deel uit van een totaalrenovatie, Robin wilde vooral komaf maken met de trage werking van z'n pelletkachel. Ze kozen beide om infraroodpanelen te installeren in hun badkamer en kregen daar nog geen spijt van. In onze vlog leer je hoe infraroodverwarming veel van hun problemen oploste en welke voordelen een infraroodpaneel kan hebben voor jouw dagelijkse badkamer routines.

 

Lees verder

Blog van infraroodexpert
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Instagram afbeelding 1 Infraroodexpert

gepost op 10.05.20

Instagram afbeelding 2 Infraroodexpert

gepost op 23.04.20

Instagram afbeelding 3 Infraroodexpert

gepost op 29.03.20

Instagram afbeelding 4 Infraroodexpert

gepost op 19.03.20

Instagram afbeelding 5 Infraroodexpert

gepost op 19.03.20

Instagram afbeelding 6 Infraroodexpert

gepost op 07.03.20

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2021 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid