Infraroodexpert

Infrarood verwarmingsoplossingen

Infraroodexpert blog, tricks 'n tips, nieuwigheden en algemene updates! Vragen? Contacteer uw expert in infraroodverwarming

Infraroodexpert   Shahab   Nisary

B-1490   Court-Saint-Etienne, BE-WBR, Belgium - +32 10 60 31 77 -

    Sitemap

Infraroodexpert website is loading...

Blog van infraroodexpert

Blog

Blog van infraroodexpert: Blog

Geef jij je geld liever aan een deugddoende vakantie dan aan je energiefactuur?

Is jouw vakantiebudget flink geslonken door de stijgende energiekosten? Is je huis niet goed geïsoleerd, maar zoek je toch een zo efficiënt mogelijke verwarming? Heb je geen idee hoe je je jaarlijkse verwarmingsnoden en het verbruik ervan berekent? Met infraroodverwarming bespaar je een hoop jaarlijkse kosten, zodat jij je welverdiende vakantie zonder problemen kan bekostigen. Wat dat inhoudt bespreken we in dit blogartikel.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Klant aan het woord: “Wij verwarmen onze woning ondertussen al 10 jaar met infraroodverwarming.”

Bart verwarmt zijn woning ondertussen al 10 jaar met infraroodverwarming van Infraroodexpert. De woning van 150m² is volledig voorzien van infraroodverwarming. In totaal hangen zo’n 12 infraroodpanelen verspreid over de keuken, slaapkamers, badkamers, leefruimte en gangen. 

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Verlichting die ook verwarming is: zo creëer jij de ideale sfeer en temperatuur in elke ruimte.

Op zoek naar de beste plaats voor je verwarming zonder kostbare opbergruimte te verliezen? Je kamer verwarmen en een strakke moderne look doorheen de gehele ruimte behouden? Ben je op zoek naar een energiezuinig alles-in-één systeem? Infrarood plafondverwarming met geïntegreerde LED-verlichting zorgt ervoor dat je het overal aangenaam warm krijgt en de ruimte ineens goed verlicht is.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Elke dag je eigen (betaalbare) wellness in huis, zonder plaatsverlies?

Klinkt tot rust komen in jouw eigen wellness als muziek in je oren? Wil jij graag een infraroodcabine in huis maar is de ruimte en/of het budget beperkt? Benieuwd hoe jij deze hele wellnesservaring eenvoudig én budgetvriendelijk in huis brengt?  

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Renovatieplannen? Ga voor een verwarming die in de toekomst niet fiscaal wordt afgestraft.

Ben je volop aan het verbouwen of heb je verbouwplannen maar heb je geen idee welk verwarmingssysteem op lange termijn het voordeligst is en niet fiscaal wordt afgestraft? Maak jij je ook zorgen over de energieprijzen die straks onbetaalbaar worden? Zoek je een verwarmingssysteem zonder verdoken onderhoudskosten? Hier zijn drie redenen waarom elektrisch verwarmen de juiste keuze is voor de toekomst.

Lees verder

Blog van infraroodexpert: Blog

Batibouw Actie: Kies je korting

Efficiënt én zuinig je huis verwarmen met je zonnepanelen? Besteed je liever geld aan vakantie dan aan enorm hoge gasprijzen? Kies voor infraroodverwarming en geniet van onze Batibouw acties!

Lees verder

Blog van infraroodexpert
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Over ons

Infraroodexpert is een team van dynamische mensen die steeds voor U opzoek gaan naar de meest innovatieve producten, van leuke gadgets tot absolute must haves en high end toepassingen voor uw woning. Wij testen elke product grondig voor we deze in onze assortimenten opnemen.
Contacteer Infraroodexpert vandaag nog!

Contactgegevens

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Woensdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Donderdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Vrijdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Zaterdag

10:00-12:00 - 13:30-17:00

Copyright 2010-2022 Infraroodexpert.
All rights reserved.

Privacyverklaring

 

    Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid