Blog van infraroodexpert

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Infraroodverwarming bestaat al een tijd, maar vele mensen twijfelen nog steeds aan deze manier om een ruimte of een woning te verwarmen. Toch is dat onterecht! Sinds het ontstaan hebben er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen plaatsgevonden, zodat elke nieuwe generatie verwarmingstoestellen steeds beter wordt. Het is zeker de moeite om even stil te staan bij de vele voordelen.

Sta jij te rillen in je badkamer? Ga voor slimme verwarming!

Als de temperaturen naar het vriespunt duiken, wordt het steeds lastiger om op te staan. Dé drie-eenheid op zo’n krakend koude winterochtend? Lekkere koffie, een comfy badjas en een warme douche. Maar als je daarna nat en in je blootje staat te bibberen in de badkamer is de lol er snel af. Hoe tover jij je badkamer in een flits om in een aangenaam wellnessoord? Met infraroodverwarming. Ken je de voordelen al? 

Rillen in de badkamer

Van accumulatieverwarming naar een modern alternatief: hoe maak je die overstap?

Koos je er tientallen jaren geleden voor om je huis of appartement met elektrische accumulatoren te verwarmen? Of was er in de woning die je kocht accumulatieverwarming geïnstalleerd? Dan heb je je elektriciteitsfactuur in de loop der jaren zien aandikken. En jaar na jaar stijgt de kans dat je accumulatoren aan vervanging toe zijn. Infraroodpanelen zijn een modern, efficiënt en energiezuinig alternatief.

Infraroodverwarming

Hoe je industriële ruimtes goedkoop en gezond kan verwarmen?

Een loods, magazijn of productiehal verwarmen? Geen gemakkelijke klus. Want een industriële ruimte is vaak meters hoog, tientallen meters lang en breed, en slechter geïsoleerd dan een kantoorgebouw. Als bedrijf kies je dan meestal voor heteluchtblazers om je werknemers in niet te koude temperaturen te laten werken. Maar wist je dat er een rendabelere en gezondere oplossing bestaat? Infraroodelementen.

Magazijn verwarming

Deze slimme verwarmingspanelen passen zich aan aan elke kleine verandering in je ruimte

Infraroodpanelen die zichzelf afstemmen op de temperatuur in je kamers? En waarmee je ook nog eens extra energie bespaart? Ze bestaan. Sunnyheat rust zijn verwarmingspanelen uit met de “Intelligent Saving Temperature Controller” of ISTC. Een slimme, draadloze thermostaat die je panelen nooit meer doen verbruiken dan nodig is om de warmte in je kamers constant te houden. Dankzij de combinatie van de ISTC met een wifi module bedien je je Sunnyheat-panelen bovendien met je pc, laptop, tablet of smartphone.

Sunnyheat panelen

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van infraroodexpert