Blog van infraroodexpert

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Infraroodverwarming bestaat al een tijd, maar vele mensen twijfelen nog steeds aan deze manier om een ruimte of een woning te verwarmen. Toch is dat onterecht! Sinds het ontstaan hebben er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen plaatsgevonden, zodat elke nieuwe generatie verwarmingstoestellen steeds beter wordt. Het is zeker de moeite om even stil te staan bij de vele voordelen.

Hebben je onthaalmedewerkers het vaak té koud?

Moderne onthaalruimtes van bedrijven, gemeentehuizen en ziekenhuizen zijn vandaag veel meer dan een simpele doorgang. Het zijn ontmoetingsplaatsen met hippe zithoekjes en drank- en snackautomaten of een koffiebar, vaak groot en met hoge plafonds. Maar doordat de toegangsdeuren er om de haverklap opengaan, is het er in de winter koud. Je onthaalmedewerkers zitten dan ook vaak te bibberen. Op zoek naar een makkelijke en goedkope oplossing? Met infraroodverwarming hou je hoge inkomhallen aangenaam warm in de winter, voor je bezoekers én je personeel.

Infraroodverwarming

Staan jij en je klanten te bevriezen in je pop-upshop?

Zo tover je de kille ruimte om in een warme winkel

Open jij binnenkort een pop-upshop, om een nieuw concept te testen of je merk te lanceren bij een groter publiek? Dan moet je aan heel wat dingen denken, zoals je vergunningen, een aantrekkelijk shopinterieur en de promotie van je zaak. Check ook zeker of er verwarming is op de pop-uplocatie, want dat is vaak niet het geval. Met infraroodpanelen maak je het gezellig warm. Zo blijven je klanten gegarandeerd langer hangen. 

Pop-up store verwarming

Wat geeft voor jou de doorslag bij de keuze van verwarming?

8 jaar geleden installeerden we als een van de eersten in België infraroodpanelen, energiezuinige elektrische verwarming. Intussen verwarmden we meer dan 2500 gezinnen en bedrijven. Waarom we zoveel mensen kunnen overtuigen? Omdat onze jarenlange ervaring in de bouw, onze expertise en sterke prijs-kwaliteitverhouding de doorslag geven voor wie op zoek is naar slimme verwarming.

Keuze verwarming

Sta jij te rillen in je badkamer? Ga voor slimme verwarming!

Als de temperaturen naar het vriespunt duiken, wordt het steeds lastiger om op te staan. Dé drie-eenheid op zo’n krakend koude winterochtend? Lekkere koffie, een comfy badjas en een warme douche. Maar als je daarna nat en in je blootje staat te bibberen in de badkamer is de lol er snel af. Hoe tover jij je badkamer in een flits om in een aangenaam wellnessoord? Met infraroodverwarming. Ken je de voordelen al? 

Rillen in de badkamer

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van infraroodexpert