Blog van infraroodexpert

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Infraroodverwarming bestaat al een tijd, maar vele mensen twijfelen nog steeds aan deze manier om een ruimte of een woning te verwarmen. Toch is dat onterecht! Sinds het ontstaan hebben er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen plaatsgevonden, zodat elke nieuwe generatie verwarmingstoestellen steeds beter wordt. Het is zeker de moeite om even stil te staan bij de vele voordelen.

Koud na het zwemmen? Ontdek de ideale bijverwarming voor je poolhouse

In België genieten we elke zomer van enkele subtropische topdagen. Maar veel vaker moeten we het stellen met subtoppertjes: dagen waarbij het kwik blijft hangen rond 23 graden en we er een fris windje of enkele regenbuien moeten bijnemen. Laat dat Belgische weertje de pret niet drukken, zeker als je een zwembad met poolhouse hebt. Met buitenverwarming kan je na een verkwikkende zwembeurt heerlijk opwarmen in de tuin, ook al is het frisjes buiten.

Poolhouse verwarming

Hotelgasten willen originaliteit. Zo spring je er als hotel of B&B onmiddellijk uit

De concurrentie binnen de hotel en hospitality-sector is keihard. Eruit springen en origineel zijn is noodzakelijk om je te onderscheiden van anderen. De verwachtingen bij gasten ligt immers hoog. Ze willen tijdens een verblijf bij jou iets nieuws beleven of ontdekken. En dat kan je eenvoudig bereiken met het toevoegen van verrassende en fantasierijke bijverwarming in je gastenkamers of lobby. 

LED verlichting bed met infraroodpanelen

Waarom onze gratis analyse bij je thuis zo belangrijk is?

Met slimme infraroodverwarming verwarm je je huis op een geheel nieuwe en energiezuinige manier. Een belangrijke eerste stap voor wie infraroodverwarming overweegt, is een grondige analyse van de woning of het pand.  Wie lukraak een infraroodpaneel online bestelt en dit zonder voorkennis installeert, mist gewoon de vele voordelen die een doordachte plaatsing biedt.

Hoe de zon jouw huis gratis kan verwarmen?

Moderne verwarmingspanelen op elektriciteit zijn absoluut niet meer weg te zetten in het hoekje van ‘energieverslinders’. In tegendeel, ze maken het concept van een nul-energiehuis meer dan ooit mogelijk want wie zonnepanelen op zijn dak heeft liggen, kan met slimme verwarming zijn huis zo goed als gratis beginnen verwarmen. 

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van infraroodexpert