Blog van infraroodexpert

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Infraroodverwarming bestaat al een tijd, maar vele mensen twijfelen nog steeds aan deze manier om een ruimte of een woning te verwarmen. Toch is dat onterecht! Sinds het ontstaan hebben er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen plaatsgevonden, zodat elke nieuwe generatie verwarmingstoestellen steeds beter wordt. Het is zeker de moeite om even stil te staan bij de vele voordelen.

Hoe je met infraroodpanelen je veranda gezellig warm maakt?

Het is lente. Je tuin komt helemaal tot leven: planten en bomen staan in knop, de eerste bloemen bloeien volop, de vogels fluiten, … In je veranda zit je op de eerste rij om van al die pracht te genieten. Toch is het vaak nog te fris om je knus in je veranda te installeren. Zeker ’s avonds. Dat los je op met infraroodpanelen op maat van je veranda.

Verandaverwarming

 

Infraroodverwarming: als het in je zaak of thuis écht stil moet zijn ...

Tikkende buizen, water dat je hoort lopen of opborrelen in de leidingen of radiatoren, het geluid van de warme lucht die elektrische accumulatoren de ruimte inblazen … Geen enkel type verwarming is 100% stil. Behalve … infraroodverwarming. Heb je in je huis of je zaak een kamer waar het écht stil moet zijn? Met infraroodverwarming ga je voor absolute stilte.

 

Jij wilt gezellig cocoonen? Met deze verwarming wordt jouw me-time dubbel zo gezellig

Wat is je favoriete plekje in huis? Die knusse relaxzetel in de hoek waar je onderuitgezakt boeken verslindt, de badkamer waar je makkelijk een uur in het bad dobbert of de slaapkamer waar je het liefst de hele zondag in soest? Op die speciale me-timeplekjes mag het gerust een paar graadjes warmer zijn dan in de rest van het huis. Voor die plekjes bestaan er infraroodpanelen, een zuinige elektrische verwarming die een warm nestje creëert waar en hoe jij het wilt.

 

Geruisloze warmte voor yogaruimte van domein De Levensbloem

In Buggenhout tussen het groen ligt het spirituele centrum De Levensbloem. Wim Brusselmans en An Van den Broeck richtten hun domein in als plek voor lessen en workshops voor o.a. yoga, feng shui en bach bloemen remedies. In een stijlvolle, ecologische ruimte opgetrokken uit houtskelet vinden de yoga-lessen plaats. Om de zaal op een aangename en stille manier te verwarmen, kozen Wim en An voor infraroodpanelen.

 

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van infraroodexpert