Blog van infraroodexpert

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Infraroodverwarming bestaat al een tijd, maar vele mensen twijfelen nog steeds aan deze manier om een ruimte of een woning te verwarmen. Toch is dat onterecht! Sinds het ontstaan hebben er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen plaatsgevonden, zodat elke nieuwe generatie verwarmingstoestellen steeds beter wordt. Het is zeker de moeite om even stil te staan bij de vele voordelen.

Verwarm eens een B&B in een oud graanschip met infrarood

Aan de Westkaai in Ieper vind je een unieke B&B. Bed in Boat, een oud graanschip dat omgebouwd is tot luxueus vakantieverblijf. Uitbaters Jean Duprez en Mieke D’haene legden hun hart en ziel in de gezellige woonboot, waarin ze zoveel mogelijk originele elementen behielden. De verwarming in het schip? Die lieten ze aanleggen door Infraroodexpert.

Hoe kan je tot 50% besparen op je verwarmingsfactuur?

Bent u op zoek naar comfortabele én zuinige bijverwarming voor uw badkamer, bureau of een andere leefruimte? Of zoekt u een slimme en flexibele  manier voor uw hoofdverwarming? Dan zijn infraroodpanelen de perfecte oplossing.​

Waarom inbouw verwarmingspanelen zo populair zijn?

Hoe je het ook draait of keert, verwarmingstoestellen hebben altijd een impact op het interieur van een woning of bedrijfsruimte. Vooral de klassieke radiatoren zijn duidelijk zichtbaar en nemen redelijk wat plaats in beslag. De trend om verwarmingspanelen zo subtiel mogelijk in je interieur te verweven, is al enkele jaren sterk aanwezig. Maar binnenhuisarchitecten en interieurliefhebbers gaan graag nog een stapje verder: de vraag naar haast onzichtbare inbouw infraroodpanelen was nog nooit zo groot. 

Waarom inbouw verwarmingspanelen zo populair zijn?

Waarom slimme verwarming een troef is in de strijd tegen schimmel en vocht?

Schimmel of condens in je badkamer of in andere leefruimtes tasten niet alleen de structuur van je huis maar ook je gezondheid aan. De oorzaak van schimmel is meestal een combinatie van goede isolatie met een te beperkte ventilatie waardoor de luchtvochtigheid zich opstapelt. De structurele oplossing voor dit vervelende probleem komt uit onverwachte hoek: met moderne infraroodverwarming verdwijnen schimmelsporen en vochtplekken als sneeuw voor de zon.

Waarom slimme verwarming een troef is in de strijd tegen schimmel en vocht?

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van infraroodexpert