Blog van infraroodexpert

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Infraroodverwarming bestaat al een tijd, maar vele mensen twijfelen nog steeds aan deze manier om een ruimte of een woning te verwarmen. Toch is dat onterecht! Sinds het ontstaan hebben er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen plaatsgevonden, zodat elke nieuwe generatie verwarmingstoestellen steeds beter wordt. Het is zeker de moeite om even stil te staan bij de vele voordelen.

Slim verwarmen in de herfst is kiezen in de zomer

Uitverkoop van alle showroommodellen & de beste deals tot 31 juli

Je interesse in infraroodverwarming is gewekt, maar je twijfelt nog om de stap naar slimme en efficiënte verwarming te zetten? Dan is het belangrijk om eerst zelf te ervaren hoe de warmte van onze innoverende verwarmingspanelen aanvoelt. Of om met eigen ogen te zien hoe domotica, uniek design en duurzaamheid samengaan. En ben je overtuigd, dan is het nu meteen het beste moment om in actie te schieten want tijdens de maand juli kan je onze showroommodellen op de kop tikken voor een heel interessante prijs.

Paard in stal

Wat is de ideale verwarming voor paarden en stallen?

Na een zware inspanning heeft een paard de juiste verzorging nodig. Tijdens frisse maanden is warmtetherapie een ideale manier om het paard te helpen recupereren. Met moderne, waterdichte infraroodverwarming haal je niet alleen de beste verzorging voor je toppaard in huis. Het is meteen ook de meest energiezuinige en efficiënte manier om stallen tijdens herfst en winter vorstvrij en aangenaam te houden.

Paard in stal

Koud na het zwemmen? Ontdek de ideale bijverwarming voor je poolhouse

In België genieten we elke zomer van enkele subtropische topdagen. Maar veel vaker moeten we het stellen met subtoppertjes: dagen waarbij het kwik blijft hangen rond 23 graden en we er een fris windje of enkele regenbuien moeten bijnemen. Laat dat Belgische weertje de pret niet drukken, zeker als je een zwembad met poolhouse hebt. Met buitenverwarming kan je na een verkwikkende zwembeurt heerlijk opwarmen in de tuin, ook al is het frisjes buiten.

Poolhouse verwarming

Hotelgasten willen originaliteit. Zo spring je er als hotel of B&B onmiddellijk uit

De concurrentie binnen de hotel en hospitality-sector is keihard. Eruit springen en origineel zijn is noodzakelijk om je te onderscheiden van anderen. De verwachtingen bij gasten ligt immers hoog. Ze willen tijdens een verblijf bij jou iets nieuws beleven of ontdekken. En dat kan je eenvoudig bereiken met het toevoegen van verrassende en fantasierijke bijverwarming in je gastenkamers of lobby. 

LED verlichting bed met infraroodpanelen

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van infraroodexpert