Blog van infraroodexpert

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Infraroodverwarming bestaat al een tijd, maar vele mensen twijfelen nog steeds aan deze manier om een ruimte of een woning te verwarmen. Toch is dat onterecht! Sinds het ontstaan hebben er al heel wat aanpassingen en ontwikkelingen plaatsgevonden, zodat elke nieuwe generatie verwarmingstoestellen steeds beter wordt. Het is zeker de moeite om even stil te staan bij de vele voordelen.

Waarom onze gratis analyse bij je thuis zo belangrijk is?

Met slimme infraroodverwarming verwarm je je huis op een geheel nieuwe en energiezuinige manier. Een belangrijke eerste stap voor wie infraroodverwarming overweegt, is een grondige analyse van de woning of het pand.  Wie lukraak een infraroodpaneel online bestelt en dit zonder voorkennis installeert, mist gewoon de vele voordelen die een doordachte plaatsing biedt.

Hoe de zon jouw huis gratis kan verwarmen?

Moderne verwarmingspanelen op elektriciteit zijn absoluut niet meer weg te zetten in het hoekje van ‘energieverslinders’. In tegendeel, ze maken het concept van een nul-energiehuis meer dan ooit mogelijk want wie zonnepanelen op zijn dak heeft liggen, kan met slimme verwarming zijn huis zo goed als gratis beginnen verwarmen. 

Creatief met verwarming deel II

Interieurarchitecten, maar zeker ook de brede groep mensen met feeling voor interieur en decoratie zijn gefascineerd door de mogelijkheden van infrarood verwarmingspanelen. Het zijn de verrassende combinaties die er bestaan tussen verwarming en decoratie, die grote ogen gooien. 

Waarom klanten op jouw terras veel langer blijven plakken?

Horecaterrassen scoren niet alleen tijdens warme dagen. Met terrasverwarming slagen heel wat uitbaters erin om een heel jaar lang clienteel aan te trekken op hun terras. Met de tafelverwarming van Infraroodexpert krijg je ze misschien zelfs niet meer weg smiley.

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van infraroodexpert